فاجعه رشد نجومی اسلام هراسی در استرالیا
فاجعه رشد نجومی اسلام هراسی در استرالیا
جدیدترین گزارش درباره اسلام هراسی در استرالیا ۲۴۷ اقدام اسلام هراسانه فیزیکی و آنلاین بعد از حمله تروریستی به مساجد «کریستچرچ» نیوزیلند در سال ۲۰۱۹ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
دوشنبه ۱ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۱۵
کد مطلب: 7158
به گزارش «آرماگدون» ، جدیدترین گزارش درباره اسلام هراسی در استرالیا ۲۴۷ اقدام اسلام هراسانه فیزیکی و آنلاین بعد از حمله تروریستی به مساجد «کریستچرچ» نیوزیلند در سال ۲۰۱۹ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
این حوادث شامل حملات فیزیکی، حمله، آسیب رساندن به اموال، آزار و اذیت غیرکلامی، ارعاب و تهدیدهای آنلاین است.
انتشار این گزارش همزمان با سومین سالگرد حملات تروریستی ۲۰۱۹ در نیوزیلند است، جایی که یک افراطی راست افراطی استرالیایی ۵۱ مسلمان را در نماز جمعه هدف تیراندازی قرار دارد و کشت.
در دو هفته پس از حملات کریستچرچ ، موارد اسلام هراسی آفلاین چهار برابر و موارد آنلاین ۱۸ برابر افزایش یافت.
اکثر حوادث شامل سخنان مشوق نفرت و به دنبال آن تبعیض و سپس و انجام اقدامات خرابکارانه در مساجد بود ،در حالی که خسارت مالی شدید ۲ درصد و خسارت به افراد ۳ درصد گزارش شده است.
بیش از نیمی از توهین‌ها ، مذهب و یا دید مذهبی افراد را هدف قرار می‌دهند و به دنبال آن سخنان توهین‌آمیز و اظهارنظرهای بیگانه‌هراسی انجام می‌شود، در حالی که اظهارات مرتبط کردن اسلام با تروریسم ۲۴ درصد و این فرض که مسلمانان دیگران را می‌کشند یا به آنها آسیب می‌زنند ۱۵ درصد را تشکیل می دهند.
مانند گزارش های قبلی در این گزارش هم نشان داده شده است که قبلی مردان عمدتا مرتکب جرم بوده اند.
از موارد فیزیکی گزارش شده، مردان در ۷۸ درصد از حوادث مرتکب شناسایی شدند، در حالی که هدف آنها بیشتر زنان بودند که ۸۲ درصد قربانیان را تشکیل می می دهند.
زنان مسلمان با ۸۵ درصد از حوادث گزارش شده مربوط به زنان با حجاب و کودکان در ۱۵ درصد موارد شایع ترین هدف بودند.
نبیل که در سال ۲۰۱۹ گزارشی را به نمایندگی از همسرش در سازمان ثبت اسلام هراسی تسلیم کرد، گفت واضح است که همسرش بیشتر از او مورد تمسخرهای اسلام هراسی قرار می گیرد.
دانشجوی دکترا که از بنگلادش به استرالیا نقل مکان کرده بود در حال ترک محل اقامت دانشگاه خود در کامدن در جنوب غربی سیدنی همراه با همسر باردار خود که حجاب داشت،بود و در همین حال مردان جوان و زنی در یک خودرو که از آنحت عبور می کرد فریاد زدند و همسرش را مورد تمسخر قرار دادند.
نبیل گفت که این حادثه همسرش را که از بیرون رفتن احساس ترس می کرد، به ویژه در زمانی که تنها بود، ترساند و تصمیم آنها را برای نقل مکان به غرب سیدنی، جایی که جامعه مسلمان بزرگتری در آن وجود دارد،اجرایی شد.
وی در این باره می گوید: من در آن مناطق دورافتاده‌تر که جمعیت مسلمان زیادی در آن‌جا حضور ندارند، احساس امنیت نمی‌کردم.
اما طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده، مناطق چندفرهنگی «تفاوت چندانی» با همتایان کم‌تنوع خود نشان نمی‌دهند، به طوری که ۵۱ درصد از حوادث در «حومه‌های چندفرهنگی متنوع‌تر» رخ می‌دهد.
به نظر نمی رسد که مناطق محافظت شده با حضور امنیتی و دوربین های نظارتی عاملان را بازدارند، به طوری که تعداد حوادث گزارش شده در چنین مناطقی به ۷۵ درصد در مقایسه با ۶۰ درصد در دوره گزارش قبلی افزایش یافته است.
این شامل مغازه ها (۱۵ درصد)، حمل و نقل عمومی (۱۲ درصد)، مراکز تفریحی و پارک ها (۱۲ درصد) و مدارس و دانشگاه ها (۱۱ درصد) است.
نویسنده این گزارش، دکتر «دریا اینر» از مرکز مطالعات و تمدن اسلامی دانشگاه چارلز استورت، گفت که موارد مورد تجزیه و تحلیل تنها نوک کوه یخ هستند.
در این گزارش آمده است: «اسلام هراسی، مانند سایر جنایات ناشی از نفرت، به طور مداوم کمتر گزارش شده است.
به گفته او موانع فنی گزارش دهی شامل دسترسی محدود به ابزارهای گزارش دهی و عدم تسلط به زبان انگلیسی است.
او گفت موارد گزارش شده نشان می دهد که نفرت ضد مسلمانان سلسله مراتب اجتماعی و حرفه ای را نقض می کند.
از ۱۰۹ پرونده آنلاین از جمله نفرت کلامی که از طریق پیام های خصوصی، بیانیه های سیاسی و غیره به اشتراک گذاشته شده است محتوای به اشتراک گذاشته شده در فیس بوک ۸۶ درصد را تشکیل می دهد.
لفاظی های نفرت آنلاین که به دنبال مرتبط ساختن مسلمانان و اسلام با تروریسم بود در مقایسه با حوادث گزارش شده قبل از حملات دو برابر شد.
در این گزارش آمده است که احزاب راست افراطی و رهبران سیاسی نقش مهمی در ایجاد برنامه‌های نفرت آنلاین داشتند که توسط مدیران و پیروان گروه راست افراطی بازتولید شد.
در میان پرونده‌های آنلاین تحلیل‌شده، پست‌هایی که توسط گروه‌ها و افراد راست افراطی منتشر شد با «تشویق» تروریست حمله به مساجد کریستچرچ همراه بود.
در این گزارش آمده است: برخی با شوخی‌سازی و کاریکاتور کردن حملات کریستچرچ تصمیم گرفتند اهمیت این حادثه را بسیار کم جلوه دهند و همین مسئله به افزایش نفرت از مسلمانان دامن زده است.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان