کنفرانس سالانه اسلام هراسی در لندن +تصاویر
کنفرانس سالانه اسلام هراسی در لندن +تصاویر
کنفرانس سالانه بررسی ابعاد اسلام هراسی در غرب تحت عنوان “تغییر چهره تبعیض نژادی” وبا حضور کارشناسان،محققان واساتید دانشگاهی برگزار شد.
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۱۴
کد مطلب: 4088
به گزارش «آرماگدون» ،به نقل از شفقنا از لندن ، کنفرانس سالانه بررسی ابعاد اسلام هراسی از سوی کمسیون حقوق بشر اسلامی لندن همزمان با چهارده شهر دیگر جهان وبا همکاری شخصیت های دانشگاهی وبرخی از گروه های اسلامی در لندن وبا هدف بررسی وضعیت اسلام هراسی و تاثیرات آن بر جامعه مسلمانان غرب برگزار شد.
در این کنفرانس اساتید شرکت کننده به تشریح جنبه های مختلف پدیده اسلام هراسی واهداف رسانه ها ومحافل سیاسی غرب از دامن زدن به آن پرداختند.
از جمله موضوعاتی که در این کنفرانس مطرح شد موضوع تشابه ویژه گی های پدیده اسلام هراسی با پدیده تبعیض نژادی بود.همچنین بررسی نقش رسانه ها در تشدید فضای اسلام هراسی در جهت تامین منافع گروه های خاص سیاسی واقتصادی از دیگر نکاتی بود که در این نشست مورد بحث وبررسی قرار گرفت.
مسعود شجره دبیر کمسیون حقوق بشر اسلامی لندن،در گفتگو با خبرنگار شفقنا گفت: این کنفرانس در لندن ونیز در شهر ادینبورو اسکاتلند از سوی این کمسیون وبه طور همزمان در چهارده شهر دیگر جهان از سوی گروه های مختلف اسلامی وغیر اسلامی مدافع حقوق بشر ومخالفان اسلام هراسی تشکیل شده است.
شجره همچنین گفت در کنفرانس امسال تلاش کارشناسان ومحققان بر این بود تا در موضوع اسلام هراسی بر مسئله تبعیض نژادی تمرکز کرده وبه این نکته اشاره کنیم که اسلام هراسی در واقع همان چهره تغییر شکل داده تبعیض نژادی است.
به عقیده دبیر کمسیون حقوق بشر اسلامی چون امروزه افکار عمومی در جهان تبعیض نژادی را قویا محکوم می نماید بنابراین کشورهای غربی برای اعمال فشار بر مسلمانان از شیوه های دیگری استفاده می کنند که امروزه با عنوان اسلام هراسی شناخته شده است اما در واقع بررسی ابعاد این پدیده وحوادث واتفاقاتی که در سال های گذشته رخ داده ،بیانگر آن است که دولت های غربی نوعی رفتار تبعیض آمیز را نسبت به مسلمانان پیشه کرده اند که مجموعه این رفتارها که گاه حتی در قالب قوانین جلوه گر می شود ،زندگی را بر مسلمانان سخت کرده است.
وی یکی از جلوه های بارز این رفتار تبعیض آمیز را در وضع واعمال قوانین به اصطلاح ضد تروریسم خواند وگفت : دولت های غربی از جمله در کشور بریتانیا به بهانه مبارزه با تروریسم قوانینی را به اجراء گذاشته اند که متاسفانه فقط مسلمانان را هدف قرار می دهد واین ذهنیت را در افکارعمومی ایجاد می کند که اسلام ومسلمان برابر با تروریسم است .
مسعود شجره با اشاره به آخرین گزارش رسمی منتشر شده از سوی این کمسیون که بر مبنای تحقیقات آکادمیک صورت گرفته است گفت :در این گزارش تحقیقی به خوبی نشان داده شده است که چگونه دولت بریتانیا با کمک رسانه های این کشور فضایی آکنده از تنفر را علیه مسلمانان ایجاد کرده اند و این محیط تنفر متاسفانه هر روز گسترده تر می شود به طوری که در این جامعه با استفاده از ابزار قانون به بهانه مبارزه با تروریسم فضای جاسوسی را علیه مسلمانان ایجاد کرده اند به طوری که امروزه محیط آموزشی و مدارس این کشور آلوده به جاسوسی شده است تا جایی که اخیرا در یک مورد مشخص دیده شد که خانواده یک کودک پنج ساله را که صرفا از روی عادات بچه گانه خود اظهار داشته بود که می خواهد با دوستان خود بازی تیر اندازی را انجام دهد به پلیس معرفی کرده ومورد بازجویی قرار دادند.
وی تاکید کرد که بررسی های ما نشان می دهد که تکرار وانتشار اینگونه برخوردها در جامعه موجب نوعی ترس وسرخوردگی در میان جامعه مسلمانان شده است.
مسعود شجره در پاسخ به سوال خبرنگار شفقنا در باره علل وانگیزه های ایجاد فضای اسلام هراسی در غرب گفت :به نظر من دولت های غربی امروزه در درون جوامع خود با مشکلات عدیده ای از جمله بحران های اقتصادی،بحران اخلاقی وهویتی در میان نسل جوان مواجه هستند،همچنین در بعد سیاسی نیز تشکیلاتی مانند اتحادیه اروپا دچار اختلاف از درون ودر معرض فروپاشی قرار دارد.بنابراین آنان نیاز دارند تا این مشکلات را حل وفصل کنند.
وی افزود: از این روی آنان تصورمی کنند که ایجاد یک دشمن ساختگی از چند جهت می تواند مشکلات آنها را حل کند.آنان با ساختن دشمنی به نام تروریسم جنگ هایی را به راه می اندازند که می تواند تجارت اسلحه را رونق بخشد ویا به جای پاسخ دادن به خواسته های مردم خود ذهن آنان را با موضوعاتی همچون تروریسم واسلام هراسی مشغول می سازند.همچنین در درون تشکیلاتی نظیر اتحادیه اروپا نیز می توانند به بهانه مبارزه با تروریسم به عنوان دشمن مشترک به نوعی وحدت رویه واشتراک نظر دست یابند.
دبیر کمسیون حقوق بشر اسلامی لندن آنگاه تصریح کرد که این کمسیون برای دفاع از حقوق مسلمانان صرف نظر از نژاد،ملیت ومذهب، با تشکیل یک واحد حقوقی وهمکاری گروهی از حقوق دانان تلاش می کند تا به همه مسلمانانی که نیاز به حمایت های حقوقی دارند ،کمک نماید وحتی در دادگاه نیز از آنان دفاع کند که تاکنون در تمام موارد دعاوی حقوقی توانسته ایم رای مثبت از دادگاه مربوطه بگیریم.



























Share/Save/Bookmark
مرجع : شفقنا