مروه شربینی ، شهیده حجاب
مروه شربینی ، شهیده حجاب
 
مروه شربینی ، نماداعتراض به‌اسلام‌ستیزی غرب
پس از گذشت 3 سال از کشته شدن "مروه شربینی" بدست یک افراطی آلمانی به دلیل حجاب، وی همچنان "شهیده حجاب" و نماد اعتراض به اسلام‌ستیزی غرب است.
دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۶
کد مطلب: 775
به گزارش آرماگدون ، اول جولای سالگرد شهادت‌"مروه الشربینی"، زن مصری است که اول جولای سال ۲۰۰۹ به دلیل پوشیدن حجاب توسط یک فرد اروپایی افراطی با ۱۸ ضربه چاقو کشته شد و به شهیده حجاب معروف شد.
مروه شربینی سال ۱۹۷۷ در شهر اسکندریه مصر متولد شد. پدر و مادرش هر دو شیمیدان بودند و در سال ۱۹۹۵ توانست از کالج انگلیسی دختران فارغ‌التحصیل گردد.
وی از سال ۲۰۰۲ به همراه شوهرش به آلمان رفتند و در ابتدا در شهر برمن و از سال ۲۰۰۸ در شهر درسدن ساکن شدند.
همسرش وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاه‌های آلمان بود و با استفاده از بورس تحصیلی در رشته مهندسی ژنتیک مشغول تحصیل بود و جهت انجام پایان نامه دکترای خود همراه مروه به آلمان آمده بود.
مروه شربینی چندی پیش از کشته شدنش به دادگاهی در آلمان مراجعه کرد و از "الکس دبلیو" [یک روس با ریشه آلمانی که از سال ۲۰۰۳ به آلمان مهارجت کرده بود] شکایت کرد. شربینی اعلام کرده بود زمانی که در پارک با پسرش بازی می کرده، الکس دبلیو وی را مورد توهین قرار داده و به دلیل حجاب مروه او را تروریست خطاب کرده بود.دادگاه شکایت شربینی را پذیرفت و این فرد افراطی را به پرداخت ۷۵۰ یورو محکوم کرد اما الکس این حکم را نپذیرفت و تقاضای تجدید نظر کرد.
در حین برگزاری جلسه دادگاه تجدید نظر در یک دادگاه در شهر درسدن، این فرد آلمانی جلوی چشمان قاضی و سایر حاضرین به شربینی حمله کرد و با ضربات چاقو وی را که سه ماهه باردار بود، از پا در آورد و همسر شربینی و مرد دیگری را زخمی کرد.
در زمانی که این فرد آلمانی ضربات چاقو را به شربینی وارد می‌کرد، شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف وی شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت. پس از آن شوهرش با وضعیتی بحرانی در بیمارستان بستری گردید.
ادعا شده است که پلیس آلمان از روی اشتباه به شوهر شربینی تیراندازی کرده است.
فرزند سه ساله شربینی که شاهد قتل مادرش با ضربات متعدد چاقو بود مدتی برای معالجه تحت نظر روانشناس بود.
تشییع جنازه مروه شربینی در مصر برگزار شد و در این تشییع جنازه هزاران مصری و حتی چند تن از وزیران دولت مصر مشارکت کردند. این تظاهرات سرانجام به تظاهرات اعتراضی تبدیل شد که با دخالت و برخورد پلیس مواجه شد.
در مصر واکنش نسبت به کشته شدن مروه متفاوت بوده و شربینی "شهیده حجاب" نام گرفت. و از آن پس شربینی مبدل به نمادی برای تظاهرات کنندگان در اعتراض به آنچه "اسلام‌ستیزی در غرب" می‌دانند شد.
برادر مروه در مصاحبه‌ای اعلام کرد که وای به روزی که چنین حادثه‌ای برای یک اروپایی رخ می‌داد، در آن صورت بود که دولت آلمان و کشورهای اروپایی جنجالی بسیار بزرگ در سراسر دنیا به راه می‌انداختند، ولی در برابر این جنایت تروریستی مهر سکوت بر لب زدند.
دادگاه قاتل مروه شربینی در سه جلسه برگزار شد و در نهایت قاتل وی به دلیل اقدام به قتل، به حبس ابد محکوم شد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : فارس