افزایش شدید حوادث نژادپرستانه در انگلیس
ایندیپندنت:
افزایش شدید حوادث نژادپرستانه در انگلیس
ارقام منتشر شده نشان می دهد حوادث نژادپرستانه در دانشگاه های انگلیس ظرف دو سال افزایش بیش از 60 درصدی داشته است.
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۱
کد مطلب: 6557
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از روزنامه ایندیپندنت؛ ارقام منتشر شده نشان می دهد حوادث نژادپرستانه در دانشگاه های انگلیس ظرف دو سال افزایش بیش از ۶۰ درصدی داشته است.
در این گزارش آمده است: این ارقام سبب ایجاد درخواست هایی از دانشگاه ها شده است تا آنها با نژادپرستی مقابله کنند زیرا نگرانی هایی در این باره وجود دارد که این ارقام ممکن است بسیار بیشتر باشد. اتحادیه ملی دانشجویان اعلام کرد هر روزه در دانشگاه های انگلیس حوادث نژادپرستانه رخ می دهد اما دانشجویان اغلب مقامات دانشگاه را در جریان قرار نمی دهند زیرا در این باره نگرانند که این موضوع جدی گرفته نخواهد شد. این هشدار در حالی صادر شده است که تجربه های دانشجویان سیاه پوست در کانون توجهات قرار گرفته است. بر روی دیوارهای دانشگاه شعارهایی علیه این افراد نوشته و یا آنکه به سوی دانشجویان سیاه پوست، موز پرتاب می شود.
تحلیل های ایندیپندنت نشان می دهد که صد و بیست و نه مورد حادثه نژادپرستانه طی سال دو هزار و هفده در دانشگاه های انگلیس گزارش شد. این رقم در سال دو هزار و پانزده، هشتاد مورد بود. تنها ظرف یک سال تعداد شکایت ها در ارتباط با وقوع حوادث نژادپرستانه در انگلیس بیست و سه درصد افزایش داشته است زیرا در سال دو هزار و شانزده، صد و پنج مورد حادثه نژادپرستانه در دانشگاه های انگلیس گزارش شد. از نود و چهار دانشگاهی که ارقامی را در این باره ارائه می کنند، حدود دو دانشگاه از پنج دانشگاه (سی و هفت درصد) شاهد افزایش حوادث نژادپرستانه طی دو سال گذشته بوده اند.
بر اساس گزارش اتحادیه ملی دانشجویان، سطح این مشکل به مراتب فراتر از این است. این اتحادیه اعلام کرد افزایش گزارش ها در این زمینه را می توان به تلاش های دانشجویان برای تحمل نکردن این رویدادها در دانشگاه ها ربط داد. این ارقام همچنین نشان می دهد تعداد حوادث مرتبط با جرایم مبتنی بر نفرت طی همین دوره دو برابر شده و از شش حادثه در سال دو هزار و پانزده، به دوازده حادثه در سال دو هزار و هفده رسیده است. طی سه سال، بیست و شش مورد حوادث مربوط به یهودی ستیزی و اسلام هراسی در دانشگاه های انگلیس گزارش شد که شامل چندین مورد در دورهام، نیوکاسل و اکستر می شود. ماه گذشته، شماری از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه اکستر که سخنان نژادپرستانه بر زبان آورده بودند در پی انتشار اظهاراتشان در فیسبوک، اخراج شدند.
اما ارقام جدید نشان می دهد برخی از دانشجویان به سبب مسائل نژادپرستانه به حالت تعلیق در آمده یا این که اخراج شده اند. اما در بسیاری موارد، به دانشجویان هشدار داده شد، آنها جریمه شدند یا این که از آنها خواسته شد عذرخواهی کنند. در یک مورد در دانشگاه بلفاست، از یک دانشجو که به اسلام هراسی متهم شده بود خواسته شد به عنوان مجازات مقاله ای سه هزار کلمه ای در این باره تهیه کند. الیاس ناگدی که یک دانشجوی سیاه پوست است، گفت زمانی که چنین مجازات هایی اعمال می شود، دانشجویان از شکایت درباره نژادپرستی طرف نظر می کنند. او گفت: "آنها باور ندارند که شاهد برقراری عدالت خواهند بود."
حدود یک سوم از دانشگاه ها در انگلیس حاضر نشدند اطلاعات مربوط به حوادث نژادپرستانه را ارائه کنند و بسیاری از آنها اعلام کردند این اطلاعات ماهیتی حساس دارد. در همین حال، برخی از دانشگاه ها هیچ گونه اطلاعاتی ارائه نکردند زیرا اعلام کردند تحت عنوان نژادپرستی، موردی را ثبت نکرده اند. در مجموع، یک رویکرد منسجم در ارتباط با ثبت ارقام وجود ندارد و برخی از دانشگاه ها می گویند تنها به شکایات رسمی دسترسی دارند نه ادعاها که از سوی منابع ارائه می شود. جیمز کینگت از مؤسسه «به نژادپرستی کارت قرمز نشان دهید» گفت از افزایش حوادث نژادپرستانه "نگران است". وي افزود شنیدن تناقضات در ارتباط با گزارش دهی در دانشگاه ها نیز مایه نگرانی است. او گفت: "شفافیت در گزارش دهی امری ضروری است زیرا دانشجویان و کارکنان می توانند درک کنند چه تعریفی از این حوادث وجود دارد و این که درباره آنها تحقیق می شود و این مسائل حل و فصل می شوند."
این گونه حوادث در حالی افزایش یافته اند که رویدادهای مرتبط با جرایم تنفر آمیز در سراسر انگلیس افزایش یافته اند و این موضوع نشان می دهد که دانشگاه ها و محیط های آموزشی امن نیستند. کینگت گفت: "حوادث مربوط به نژادپرستی در سراسر کشور در حال افزایش هستند و دیگر نمی توان شواهد موجود در این باره را نادیده گرفت."
ناگدی نیز گفت: "نخستین گام این است که دانشگاه ها این موضوع را به رسمیت بشناسند زیرا دانشگاه ها مکان های لیبرال و محل مدارا شناخته می شوند در حالی که متأسفانه ارقام چنین موضوعی را نشان نمی دهد." وي افزود: "مطمئن هستم که ارقام کلی مربوط به رویدادهای نژادپرستانه به مراتب بالاتر از این است. اگر این ارقام در آینده باز هم افزایش یابد شگفت زده نخواهم شد."
تلاش هایی که اخیرا در رسانه های اجتماعی انجام شده نشان می دهد که بیش از صد دانشجو از حوادث نژادپرستانه در سی دانشگاه تنها ظرف یک هفته خبر داده اند و برخی می گویند درباره امنیت خود نگران هستند. ناگدی گفت: "این یک واقعیت روزانه برای دانشجویان در سراسر کشور است." به نظر می رسد دانشجویان در حال استفاده از رسانه های اجتماعی در مقایسه با کانال های رسمی در دانشگاها، به منظور گزارش دادن در ارتباط با حوادث نژادپرستانه هستند تا اطمینان یابند سریع تر اقداماتی انجام شود. یک دانشجو از ناتینگهام ترنت به سبب ارعاب و نژادپرستی ماه گذشته در دادگاه مجرم شناخته شد، پس از آن که یک دانشجو ویدئویی را در رسانه های اجتماعی منتشر کرد که نشان می داد او در حال سر دادن شعارهای نژادپرستانه در مقابل اتاقش است.
امسال، پس از آن که یک دانشجو در توئیتر خود نوشت کارکنان کتابخانه او را میمون خطاب کردند، دانشگاه شفیلد هالام Sheffield Hallam تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرد. این حادثه پس از آن رخ داد که یک موز برای یک دانشجو در دانشگاه شفیلد حین برگزاری مسابقات هاکی روی یخ پرتاب شد. دانشگاه شفیلد به سبب این حادثه مجبور به عذرخواهی شد. بر اساس ارقام جدید، دانشگاه شفیلد یکی از دانشگاه هایی است که تعداد حوادث نژادپرستانه در آن طی دو سال افزایش داشته است. اما شمار زیادی از دانشجویان به این نتیجه رسیدند که گزارش کردن حوادث نژادپرستانه اقدامی دشوار است. ملیندا آکوآ دانشجوی سال سوم در دانشگاه شفیلد نژادپرستی را تجربه کرده اما این موضوع را تاکنون به طور رسمی گزارش نکرده است. همچنین باید گفت تنها دانشجویان نیستند که با حوادث نژادپرستانه مواجهند. یک یادداشت نژادپرستانه بر روی میز یکی از کارکنان در کالج سلطنتی دامپزشکی در سال دو هزار و هفده قرار داده شد اما آنها نتوانستند فرد خاطی را شناسایی کنند.
سالی هانت دبیر کل اتحادیه کالج دانشگاهی اعلام کرد: "شمار شوکه کننده ای از حوادث نژادپرستانه اخیرا منتشر شده و این در حالی است که دانشگاه ها نباید با این نوع رفتار مدارا کنند و برای متوقف کردن آن باید فعال تر باشند. همه دانشگاه ها باید اعلام کنند دانشجویان و کارمندان چگونه می توانند هر گونه حادثه ای را گزارش کنند و آنهایی که این حوادث را گزارش می کنند باید مطمئن باشند که به صورتی مناسب تحت حمایت قرار می گیرند."
Share/Save/Bookmark
مرجع : خبرگزاری صدا و سیما