مساجد؛ قربانیان جدید افراط‌گرایی در آلمان
مساجد؛ قربانیان جدید افراط‌گرایی در آلمان
افراط‌گرایان در آلمان که تا کنون مشکلات بسیاری را برای مسلمانان در این کشور به وجود آورده‌اند حال سراغ مساجد رفته‌اند تا از این طریق هم بتوانند ضربه خود را به اسلام و ارزش‌های اسلامی در این کشور وارد کنند.
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۸
کد مطلب: 6829
به گزارش «آرماگدون» ، گروه مسجد و کانون های مساجد: کارشکنی‌های گروه‌های راستگرای افراطی در منطقه شمال غربی «ارفورت» موجب شده است تا پروژه ساخت مسجد در «تورینگن» که قرار بود در ماه نوامبر سال جاری افتتاح شود به تاخیر بیفتد.
افراط گرایان در آلمان که تا کنون مشکلات بسیاری را برای مسلمانان در این کشور به وجود آورده اند حالا به سراغ مساجد رفته اند تا از این طریق هم بتوانند ضربه خود را به اسلام و ارزش های اسلامی در این کشور وارد کنند.
نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که تعصب،غرض ورزی و ناشکیبایی علیه مسلمانان در آلمان به شدت در این کشور ریشه دوانیده و حالا این ناشکیبایی،مساجد را هدف قرار داده است.
تا کنون خبرهایی از حمله به مساجد در آلمان به گوش می رسید که بسیار تکان دهنده بود.
چندی پیش گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه بیش از ۱۰۰ مسجد و موسسه مذهبی در آلمان در سال ۲۰۱۸ میلای هدف حمله قرار گرفته اند و حالا کار به آنجا رسیده است که حتی افراط گرایان مانع از اسخت مسجد در این کشور هم می شوند.
آتش این همه دشمنی و خصومت با تبلیغات منفی احزاب افراطی راست گرا علیه اسلام و مسلمانان، برافروخته شده است.
قدرت افراط گرایان به آنجا رسیده است که به راحتی پروزه ساخت مسجدی که مدت ها بر روی آن کار شده است را تعطیل می کنند بدون اینکه این اقدام آنها که مغایر با آزادی های مذهبی است با تنبیه و مجازات همراه شود.
جلوگیری از اتمام پروژه مسجد در شهر ارفورت واقع در ایالت تورینگن آلمان یکی از نمونه های بارز قدرت گیری افراط گرایان علیه اسلام در این کشور است.
هر چند ساخت بخش اصلی این ساختمان به اتمام رسیده است، اما هنوز گنبد و مناره مسجد ساخته نشده و این بنا ناتمام مانده است.
«بودو راملو»، رئیس دولت ایالت تورینگن حدود یک سال پیش از پلیس خواست که از طراحان و سازندگان این مسجد محفاظت کند. در آن زمان، ده‌ها نفر از راست‌گرایان افراطی در مخالفت با ساخت مسجد با لباس عربی مقابل مسجد و همچنین منزل یکی از نمایندگان پارلمان در شهر ارفورت آلمان تجمع کردند ،اما این تمام ماجرا نبود.
چند ماه پس از این اعتراضات، «محمد سلیمان مالک» سخنگوی جامعه احمدیه در آلمان، یادداشتی از سوی برخی تامین‌کنندگان قطعات و مصالح دریافت کرد که در آن از ادامه کار برای ساخت مسجد انصرف داده بودند.
به گفته مالک بسیاری از کسانی که در ساخت مسجد شرکت داشتند، با تهدید گروه‌های راستگرا مواجه شدند و حتی برخی از آنها پروژه‌های دیگر خود را از دست دادند. ب
او معتقد است گه اسلام‌هراسی در جامعه باعث می‌شود تا گروه‌های مختلف حاضر به همکاری با مسلمانان نباشند.
مدت‌ها است که نژادپرستی، تبعیض و اسلام‌هراسی، جو اجتماعی آلمان را مسموم کرده است. برخی از اسلام متنفرند و برخی دیگر از برخورد مخالفان اسلام می‌ترسند.
اگرچه این وظیفه مسلمانان است که به حاکمیت کشورهایی که در آنها زندگی می کنند احترام بگذارند اما باید این حق را داشته باشند که به اعتقادات خود بدون اینکه در معرض هیچ گونه دستکاری قرار بگیرد،عمل کنند و بتوانند در آرامش کامل مکان های عبادی خود را بسازند و در این مکان ها به عبادت بپردازند.
اما آنچه از شرایط کنونی در جامعه آلمان بر می آید این است که مساجد قربانیان اصلی افراط گرایی در این کشور شده اند و این وظیفه مسلمانان است تا برای حفاظت از خانه هایی که در آن خدای خود را عبادت می کنند به مقابله با افراط گرایی بپردازند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان