سازمان ملل نماینده مبارزه با اسلام‌هراسی تعیین می‌کند
با تایید ۱۱۵ کشور
سازمان ملل نماینده مبارزه با اسلام‌هراسی تعیین می‌کند
مجمع عمومی سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه‌ای که به تایید ۱۱۵ کشور عضو رسید، نماینده ویژه سازمان ملل برای مبارزه با اسلام هراسی منصوب می‌کند.
شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۳
کد مطلب: 7209
به گزارش «آرماگدون»، به نقل از الشرق، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز گذشته (جمعه ۲۵ اسفند) قطعنامه‌ای با عنوان «تدابیر مبارزه با اسلام‌هراسی» تصویب کرد که شامل انتصاب نماینده ویژه سازمان ملل برای مبارزه با «اسلام‌هراسی» می‌شود.
صدور این قطعنامه در جریان نشستی به مناسبت روز جهانی مبارزه با نفرت از اسلام یا "اسلام هراسی" برگزار شد و ۱۱۵ کشور به پیش نویس قطعنامه ارائه شده توسط پاکستان به نمایندگی از سازمان همکاری اسلامی رای مثبت دادند، در حالی که ۴۴ کشور از رای ممتنع دادند و هیچ کشوری به این قطعنامه رای منفی نداد.
این قطعنامه انتصاب یک نماینده ویژه سازمان ملل متحد را برای مبارزه با «اسلام هراسی» خواستار شد و هرگونه دعوت به نفرت مذهبی، تحریک به تبعیض، خصومت، یا خشونت علیه مسلمانان را محکوم کرد.
براساس این قطعنامه، افزایش هتک حرمت به کتاب مقدس مسلمانان و حمله به مساجد و اماکن و زیارتگاه های مسلمانان مشهود است.
مجمع سازمان ملل از کشورهای عضو خواسته است که تدابیر لازم را برای مبارزه با نابردباری مذهبی، منفی‌گرایی، نفرت، تحریک و اعمال خشونت علیه مسلمانان اتخاذ کنند و تحریک و اعمال خشونت براساس مذهب یا اعتقاد به موجب این قانون ممنوع است.
پس از پایان مذاکرات کشورهای عضو در مورد قطعنامه، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در سخنرانی گفت: رویداد امروز اپیدمی موذیانه ( اسلام هراسی ) را بررسی می کند که نشان دهنده انکار و جهل کامل نسبت به اسلام، مسلمانان است.
وی افزود: در سراسر جهان، ما شاهد موج فزاینده نفرت و عدم مدارا علیه مسلمانان هستیم که این می تواند به اشکال مختلف همچون تبعیض ساختاری و سیستمی، طرد اجتماعی و اقتصادی، سیاست های مهاجرتی نابرابر، نظارت و شناسایی ناموجه، محدودیت دسترسی به شهروندی، آموزش و اشتغال و عدالت باشد.
دبیر کل سازمان ملل ادامه داد: این موانع نهادی تعهد مشترک ما به حقوق بشر و کرامت را نقض می‌کند و چرخه معیوب طرد، فقر و محرومیت را که در نسل‌ها طنین‌انداز می‌کند، تداوم می‌بخشد.
گوترش تاکید کرد: همه این مسایل می تواند منجر به افزایش آزار و اذیت و حتی خشونت آشکار علیه مسلمانان شود. روایت‌های بی شماری از گروه‌های جامعه مدنی در کشورهای سراسر جهان در مورد خشونت علیه مسلمانان گزارش می شود.
وی ادامه داد: برخی به شکل شرم آوری از کینه ورزی و سیاست های حذفی علیه مسلمانان برای منافع سیاسی سوء استفاده می کنند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان