جاسوسی پلیس ژاپن از مسلمانان
جاسوسی پلیس ژاپن از مسلمانان
پلیس توکیو فعالیت‌های مسلمانان این کشور را صرفاً به دلیل دینشان حداقل از سال ۲۰۰۸ زیر ذره‌بین قرار داده است.
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۷
کد مطلب: 4839
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه خبری «Global Voices»، اخیراً دیوان عالی ژاپن هم پرونده‌ای در خصوص پایان دادن به جاسوسی از جمعیت مسلمان این کشور و پرونده سازی علیه آنان را رد کرد.
مسئله جاسوسی پلیس ژاپن از مسلمانان اولین بار در سال ۲۰۱۰ پس از درز کردن بیش از ۱۰۰ سند اداره پلیس در اینترنت، عمومی شد.
این اسناد شامل اسامی، آدرس و دیگر اطلاعات شخصی مسلمانان ساکن ژاپن بود و نشان می‌داد که جاسوسی از مسلمانان ظاهراً از سال ۲۰۰۸ و پس از برگزاری اجلاس جی۸ در این کشور آغاز شده است.
اسناد منتشر شده نشان می‌داد که پلیس پرونده‌هایی را در مورد جزئیات زندگی ۷۲ هزار مسلمان از جمله حساب‌های بانکی، پس‌وردها و تک تک کارهای آن‌ها در اختیار دارد.
بنابر اطلاعات مندرج در این اسناد، پلیس با استفاده از دوربین مخفی در مساجد و مأمورهای مخفی در سازمان‌های اسلامی، فروشگاه‌ها و رستوران‌های حلال به جاسوسی از مسلمانان می‌پردازند.
۱۷ نفر از مسلمانانی که اطلاعات آنان در این اسناد فاش شده بود به دیوان عالی شکایت برده و قانونی بودن جاسوسی پلیس از مسلمانان به خاطر دینشان را زیر سؤال بردند اما دیوان عالی این پرونده را رد کرد.
ایگیتا دایسوکه، در وبلاگ مرکز حقوق قانونی نوشت: جاسوسی از مسلمانان هر نهاد و فعالیتی را که مسلمانان مرتبط شود، در بر می‌گیرد. همچنین نیروهای پلیس مرتباً از مسلمانان می‌خواهند که در مورد دیگر هم‌کیشان خود اطلاعات جمع‌آوری کنند و در اختیار پلیس قرار دهند که این کار روابط دوستانه و خانوادگی مسلمانان را تحت تأثیر قرار داده و آنان را به لحاظ روانشناختی مجروح کرده است.
گرچه آمار دقیقی از تعداد مسلمانان ژاپن در دست نیست، تخمین زده می‌شود که حدود ۱۰۰ هزار مسلمان در این کشور حضور داشته باشند که برخی از آنان شهروندان ژاپنی و برخی دیگر دانشجویان و غیرژاپنی و شهروندان دائمی غیرژاپنی هستند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایکنا